-1073 дней
Период проведения акции : 01 Травня — 10 Травня 2021
У ці святкові дні, Ваш шашлик буде однаково ідеальним як на мангалі, так і в духовці. Щоб він вийшов соковитим і смачним, ми замаринували його в нашому фірмовому маринаді, приготованому за особливим рецептом. Короткий і зрозумілий відеорецепт для мангала можна подивитися тут, а для духовки - тут.
Процес приготування шашлику зі свинини на мангалі
1. Запаліть вогонь та дайте вугіллю прогоріти, що б воно тліло та жар був рівномірним.
2. Необхідно нанизати шматочки м'яса на шампури так, щоб між ними була відстань у 0,5 см.
3. Як буде готова одна зі сторін, переверніть шампури, злегка збризкуючи м'ясо водою.
4. Смажте шашлик 15-20 хвилин до готовності.
5. Готовий шашлик можна подати з овочами гриль або вашим улюбленим гарніром.
Процес приготування шашлику зі свинини в духовці
1. Заздалегідь розігрійте духовку до 230 градусів, бажано у режимі «Конвекція».
2. Насадіть м'ясо на дерев'яні шпажки, попередньо замочені у воді на 20-30 хв.
3. Помістіть шашлик на решітку, а під решітку поставте деко з пергаментом. Це захистить духову шафу від випадкового розбризкування жиру.
4. Запікайте шашлик у розігрітій духовці 20-30 хвилин, в залежності від ступеня готовності м'яса та особливостей вашої духовки.
5. Періодично перевертайте шашлик і збризкуйте водою.
6. Готовий шашлик можна подати з овочами гриль або вашим улюбленим гарніром.