Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

(048) (096) (063) (050)
781-9-555

Национальный поставщик и производитель насосного оборудования №1 в Украине ООО "Энергия воды" стал корпоративным клиентом онлайн-ресторана Smilefood

Національний постачальник та виробник насосного обладнання №1 в Україні ТОВ "Енергія води" став корпоративним клієнтом онлайн-ресторану Smilefood



З липня поточного року ТОВ "Енергія води" обрала онлайн-ресторан Smilefood для корпоративного обслуговування. Тепер співробітники компанії зможуть на постійній основі насолодитися стравами японської, італійської та слов'янської кухні від шеф-кухаря Smilefood. 



"Ми розуміємо наскільки важливо для компаній вибрати саме ту компанію, яка зможе зробити трапези співробітників смачними та створити атмосферу ресторану прямо на робочому місці", - відзначає заступник директора по роботі з публікою онлайн-ресторану Smilefood Дмитро Артемчук. - "Тому, ми прагнемо надавати виключно чудовий сервіс. Щоб вже після першого знайомства з нашою продукцією, виникало бажання у компаній укласти з нами "шлюб по любові". 


Приводів розділити смачну їжу з колегами та гостями предостатньо: візит гостей та клієнтів, фуршет на корпоративних заходах чи дні народження співробітників. Наше завдання - як онлайн-ресторану - зробити кожен момент особливим. 

У нашій компанії розроблена спеціальна програма для корпоративних клієнтів, в основі якої - особливі умови користування нашими послугами. 


Ми вдячні за довіру ТОВ "Енергія води", яка є національним постачальником та виробником насосного обладнання №1 в Україні. 


Співробітники ТОВ "Енергія води" можуть замовити піцу в Києві, Одесі, Миколаєві чи Херсоні за особливими умовами. Тепер у всіх представництвах онлайн-ресторану Smilefood доступна корпоративна доставка їжі як для співробітників, так і для клієнтів, партнерів ТОВ "Енергія води. 


Цілодобова доставка їжі в Одесі - це звичний сервіс від компанії Smilefood. Однак, вже восени поточного року доставка ролів в Києві, доставка піци в Києві, також, буде працювати цілодобово. 



Бажаєте зробити моменти прийому їжі для ваших співробітників особливими? - Приєднуйтесь та спробуйте переваги корпоративного обслуговування онлайн-ресторану Smilefood. 

← Повернутися до списку новин
viber_for_site.png Telegramm.png zvonok.svg oprosnik.svg