Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

(048) (096) (063) (050)
781-9-555

Юрій Ковриженко: я став бренд-шефом SMILEFOOD, бо мені дуже подобається як все тут влаштовано

Проект онлайн-ресторанів SMILEFOOD зацікавив Юрія Ковриженко своїм форматом. Тут, на його думку, є все для розвитку сервісу та кухні в цілому. Метр кулінарії відзначає грандіозні можливості для польоту творчості через відсутність приміщення і прив'язки до певної локації ресторану та її концепції.

"Онлайн-сервіс надає послуги приготування їжі з під ножа зі своєї кухні і доставляє замовлення тільки власною кур'єрською службою - і це ж просто чудово", - ділиться думкою Юрій Ковриженко. - "Я не беруся ніколи за проект, в якому не передбачено контроль за якістю обслуговування, а тут виходить повний цикл закривається автономно і контролюється на кожному етапі".

Юрій Ковриженко має великий досвід подорожей за кулінарними рецептами національних кухонь з різних куточків Європи і Азії. Шеф-кухар відкривав ресторани в Південній Кореї і Франції. Унікальні напрацювання Юрій вже почав впроваджувати в меню онлайн ресторану ..

Тепер клієнти можуть спробувати хумус за оригінальною ізраїльською рецептурою, салат "Цезар" з "правильним" соусом "Цезар", японський м'ясний суп "Рамен" і закуску родом з Франції: Тартар з сьомгою. Незабаром в меню очікується грузинський салат з пряними травами та свіжими овочами.

"Піца. Після подорожей до Італії я зрозумів наскільки ми індивідуально розуміємо цю страву", - відзначає бренд-шеф Юрій Ковриженко. - "Адже ми прагнемо зробити піцу досконалою, а її краса якраз в недосконалості. Ідеальне швидко набридає. Піца - це як характер, а він не може бути рівним ".

Для початку, бренд-шеф змінив основу - тісто для піци. Піци тепер готуються на бездріжджовому тісті, яке отримується шляхом ферментації на заквасці. Завдяки такій інновації піца від SMILEFOOD стане менш калорійною, а тісто буде легко засвоюватися в організмі. При цьому не буде традиційних відчуттів тяжкості в животі та печії.

Спробувати нову піцу можна тут.

Довідково

Онлайн-ресторан SMILEFOOD був відкритий в Одесі в 2013 році. Зараз компанія представлена в 4 містах України: Київ, Одеса, Миколаїв, Херсон.

В меню онлайн-ресторану суші, роли, піца, салати, бургери, супи, паста і багато іншого. Компанія готує їжу тільки з під ножа.

Авто кур'єрської служби доставки SMILEFOOD має унікальний дизайн: на кузові машин встановлена конструкція з металопластику у вигляді креветки.

Юрій Ковриженко - відомий на весь світ шеф-кухар, посол української кухні від Міністерства закордонних справ. Юрій постійно представляє Україну на різних світових заходах і конгресах.

З 2021 року Юрій став бренд-шефом мережі онлайн-ресторанів SMILEFOOD.

← Повернутися до списку новин
viber_for_site.png Telegramm.png zvonok.svg oprosnik.svg