Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

(048) (096) (063) (050)
781-9-555

«Порції ролів збільшили на 25%, а ціну залишили незмінною» - онлайн-ресторан Smilefood з нагоди відкриття філії в Києві приготував сюрприз для всієї мережі по Україні

А давайте зробимо подарунок для наших клієнтів та збільшимо порції ролів на чверть? - З такого питання народилася ідея зробити роли ще більшого розміру. Принагідно до відкриття філії компанії Smilefood на лівому березі в Києві 25 червня 2020 року було прийнято рішення збільшити порції ролів на 25%. Це стосується абсолютно всіх позицій ролів в меню онлайн-ресторану.



Сюрприз для клієнтів


Перші реакції на оновлене меню японської кухні вже за кілька тижнів не змусили себе чекати: онлайн-ресторан отримав сотні позитивних відгуків клієнтів. Покупці були приємно здивовані. Компанія не проводила анонс збільшення розмірів ролів, а просто одразу зробила сюрприз клієнтам.


Відгуки клієнтів з соцмереж


Відкриття філії компанії в Києві


Нагадаємо, 25 червня 2020 роки онлайн-ресторан Smilefood відкрився на лівому березі Києва. Вже цього літа доставка піци, ролів і меню онлайн-ресторану в Києві працюватиме цілодобово. За перший тиждень кияни зробили сотні замовлень. Великим попитом користуються флагмани серед ролів. Це не дивно, адже онлайн-ресторан Smilefood запустив в честь відкриття в Києві акцію на топові позиції ролів. За вартістю 79 грн в Києві можна купити такі відомі позиції як: рол Філадельфія класик, ролл Кавабанга, ролл Каліфорнія.



Відео канал компаніїhttps://cutt.ly/bpoBcFM

Підписатися на соцмережі компанії - https://www.facebook.com/SmilefoodOfficial/


← Повернутися до списку новин
viber_for_site.png Telegramm.png zvonok.svg oprosnik.svg