Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

(048) (096) (063) (050)
781-9-555

SMILEFOOD організував Plogging в Одесі: городяни збирали сміття під час пробіжки по Трасі здоров'я

У неділю, 28 березня, в Одесі відбувся перший в поточному році еко-забіг. Головним завданням учасників було зібрати сміття під час пробіжки.

Більше 70-ти одеситів зібралися біля пам'ятника Тарасу Шевченку, щоб зробити такий еко-забіг від Парку Шевченка по Трасі здоров'я до Аркадії.

Організувати такий захід взялася команда ентузіастів онлайн-ресторану SMILEFOOD і громадська організація Odessa running.

"У 2021 році однією з цілей компанії є популяризація захисту навколишнього середовища від сміття. В основному мова йде про вироби з пластику, який повністю розкладається в природі в середньому протягом 1000 років ", - зазначає PR директор онлайн-ресторану SMILEFOOD Дмитро Артемчук. - "Тому ми ініціюємо такі заходи як плоггінг, щоб залучити якомога більше людей та уваги до реальної проблеми від сміття, який складається із пластику".

З лютого 2021 року в SMILEFOOD відмовилися від використання поліетиленових пакетів і повністю перейшли на крохмальні пакети. Такі пакети виготовляють з на 100% біорозкладних компонентів та розпадаються на біомасу, вуглекислий газ і воду від 60 днів до 2-х років, в залежності від створених умов. При цьому не залишається ніякого мікропластика.

28 березня одеситам вдалося зібрати близько 4 тонн сміття на Трасі здоров'я. На фініші всіх учасників чекали смачні частування: піца з бездріжджового тіста від SMILEFOOD.

Подібні еко-забіги команда онлайн-ресторану SMILEFOOD планує зробити традиційними. У планах еко-забіги в Миколаєві і Києві.

Якщо хочете бути в курсі заходів і новин компанії, підписуйтесь на наші сторінки в Facebook.


← Повернутися до списку новин
viber_for_site.png Telegramm.png zvonok.svg oprosnik.svg