Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

(048) (096) (063) (050)
781-9-555

Smilefood відкриває другу філію у Києві на правому березі!

Smilefood відкриває другу філію у Києві на правому березі!


Уже 20 вересня 2020 року онлайн-ресторан Smilefood відкривається на правому березі Києва! Тепер замовити їжу в Києві можна в будь-яку точку на правому березі міста.


"У червні поточного року ми відкрили нашу першу київську філію на лівому березі та відразу побачили потребу відкриття філії на правому березі", - коментує засновник мережі онлайн-ресторанів Smilefood Олександр Соколов. - "У планах вже в наступному році мати частку ринку в 15-25% в столиці".


Якщо ви вирішили купити роли в Києві за хорошою ціною - тепер для цього є Smilefood. Також, в меню онлайн ресторану: соковиті бургери, паста, напої власного приготування та можна замовити смачну піцу на правому березі Києва без жодних складнощів.


Онлайн-ресторан Smilefood займається виробництвом і доставкою їжі вже 7 років. Філії компанії знаходяться в Одесі (6 філій), Києві (2 філії), Миколаєві та Херсоні. В меню онлайн-ресторану більше 320 основних позицій, власний колл-центр, спеціально розроблений мобільний додаток та власна кур'єрська служба доставки.


Smilefood працює цілодобово 365 днів у році.


Одним із приводів, які дозволили компанії впевнено масштабироваться протягом усіх семи років - це системи стандартизації та якості. Виробництво онлайн-ресторану має сертифікації ISO 9001: 2015 і HASP.


Smilefood відрізняє повний контроль відповідності термінів, якості доставки і упаковки приготовленої нами їжі без участі аутсорсингу та партнерів-агрегаторів за типом Glovo і Raketa.


Задайте нам питання в Facebook - https://www.facebook.com/SmilefoodOfficial/

← Повернутися до списку новин
viber_for_site.png Telegramm.png zvonok.svg oprosnik.svg