Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

(048) (096) (063) (050)
781-9-555

В Одесі пройшла медіа-інспекція кухні онлайн-ресторану Smilefood у прямому ефірі

В Одесі пройшла медіа-інспекція кухні онлайн-ресторану Smilefood

у прямому ефірі


Тона рису в день, без зупинок вже 7,5 років та піца для дорослих - одеські журналісти провели відео огляд кухні онлайн-ресторану в прямому ефірі.


Показати свою кухню зсередини - те ще завдання. Одна справа - зняти постановочне відео і зовсім інша - провести прямий ефір.


Для цього потрібно не тільки робити все за правилами, але і не переживати за випадковості, що можуть статися онлайн.


"Показати виробництво їжі на кухні в прямому ефірі погоджуються далеко не всі заклади. Приблизно половина наших запитів отримує відмову з тих чи інших причин ", - розповідає Олена Лубіковська, журналіст телеканалу Odessa Live.


Прямий ефір завжди непередбачуваний. Цей стрім не став винятком: то маска спадала з шеф-кухаря, то взагалі порвалася частина маски у оператора телебачення у середині зйомки. Це відразу відзначили фоловери в Instagram та "засипали" негативними коментарями. Ну тут, як то кажуть - що поробиш.


"Ефір вийшов спонтанний і динамічний. Для мене незвично брати участь в таких заходах. Але я розумію як важливо бути відкритими для клієнтів та громадськості в цілому. Тим більше, нам було що показати журналістам ", - поділився враженнями від ефіру Володимир, шеф-кухар філії онлайн-ресторану.


Філії онлайн-ресторану Smilefood знаходяться в Києві, Одесі, Миколаєві та Херсоні. Онлайн-ресторатори запрошують журналістів в будь-яку з філій. Для цього достатньо написати запит на пошту artemchuk@smilefood.ua.


Як пройшла медіа-інспекція кухні в прямому ефірі дивіться за посиланням - https://youtu.be/da-R_0L6ShQ


← Повернутися до списку новин
viber_for_site.png Telegramm.png zvonok.svg oprosnik.svg