В Одесі пройшла медіа-інспекція кухні онлайн-ресторану Smilefood
у прямому ефірі
Тона рису в день, без зупинок вже 7,5 років та піца для дорослих - одеські журналісти провели відео огляд кухні онлайн-ресторану в прямому ефірі.
Показати свою кухню зсередини - те ще завдання. Одна справа - зняти постановочне відео і зовсім інша - провести прямий ефір.
Для цього потрібно не тільки робити все за правилами, але і не переживати за випадковості, що можуть статися онлайн.
"Показати виробництво їжі на кухні в прямому ефірі погоджуються далеко не всі заклади. Приблизно половина наших запитів отримує відмову з тих чи інших причин ", - розповідає Олена Лубіковська, журналіст телеканалу Odessa Live.
Прямий ефір завжди непередбачуваний. Цей стрім не став винятком: то маска спадала з шеф-кухаря, то взагалі порвалася частина маски у оператора телебачення у середині зйомки. Це відразу відзначили фоловери в Instagram та "засипали" негативними коментарями. Ну тут, як то кажуть - що поробиш.
"Ефір вийшов спонтанний і динамічний. Для мене незвично брати участь в таких заходах. Але я розумію як важливо бути відкритими для клієнтів та громадськості в цілому. Тим більше, нам було що показати журналістам ", - поділився враженнями від ефіру Володимир, шеф-кухар філії онлайн-ресторану.
Філії онлайн-ресторану Smilefood знаходяться в Києві, Одесі, Миколаєві та Херсоні. Онлайн-ресторатори запрошують журналістів в будь-яку з філій. Для цього достатньо написати запит на пошту artemchuk@smilefood.ua.
Як пройшла медіа-інспекція кухні в прямому ефірі дивіться за посиланням - https://youtu.be/da-R_0L6ShQ