Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

(048) (096) (063) (050)
781-9-555

До конца акции

-1073 дней

-1074 дн
22 час : 25 мин : 32 сек

Период проведения акции : 01 Травня — 10 Травня 2021

У ці святкові дні, Ваші овочі на грилі будуть однаково ідеальними як на мангалі, так і в духовці. Щоб вони вийшли соковитими і смачними, ми приготували для них наш особливий фірмовий маринад. Короткий і зрозумілий відеорецепт для мангала можна подивитися тут, а для духовки - тут.


Процес приготування овочів на грилі.
1. Розпаліть вогонь і дайте вугіллю прогоріти, що б воно тліло і жар був рівномірним.
2. Перекладіть овочі у миску і залийте їх маринадом з баночки.
3. Перемішайте овочі і залиште маринуватися 30 хв.
4. Якщо немає миски - додайте маринад прямо в овочі, закрийте кришку і просто струсіть їх.
5. Викладіть овочі на решітку. Щільно стисніть її стулки і закрийте затиск на ручці.
6. Переверніть решітку з овочами через 5-7 хвилин.
7. Смажте овочі близько 12 хвилин до готовності, в залежності від жару вугілля.


Процес приготування овочів в духовці.
1. Заздалегідь розігрійте духовку до 150-180 градусів, бажано в режимі «Конвекція».
2. Перекладіть овочі в миску і залийте їх маринадом з баночки.
3. Перемішайте овочі та залиште маринуватися 30 хв.
4. Викладіть овочі на решітку, а під решітку поставте деко з пергаментом. Це захистить духовку від випадкового розбризкування соку.
5. Запікайте овочі в розігрітій духовці 10-15 хвилин, в залежності від ваших уподобань і особливостей духовки.
6. Через 5-7 хвилин переверніть овочі.
7. Подавайте з будь-якими стравами з м'яса, риби, морепродуктів або як самостійну закуску.


viber_for_site.png Telegramm.png zvonok.svg oprosnik.svg