Звідки Ви?

Замовляйте за телефонами:

(048) (096) (063) (050)
781-9-555

SMILEFOOD та Odessa running запрошують одеситів взяти участь у плоггінгу - поєднанні пробіжки і збору сміття

28 березня в 10.00 відбудеться перший в поточному році плоггінг в Одесі.

Організовують захід онлайн-ресторан SMILEFOOD та громадська організація "Odessa running".

Плоггінг - це не зовсім забіг, а скоріше легка пробіжка, під час якої учасники будуть збирати пластик та інше сміття на трасі здоров'я. Учасники будуть бігти, йти чи їхати на велосипеді від парку Шевченка по трасі здоров'я до Аркадії.

"Ми запрошуємо всіх бажаючих зробити трасу здоров'я чистіше і красивіше", - коментує Дмитро Артемчук, PR директор SMILEFOOD. - "Зовсім не обов'язково бути спортсменом: можна йти пішки або їхати на велосипеді у вільному темпі. Весь необхідний реквізит ми будемо видавати на старті ".

Для участі в заході достатньо прийти в спортивному одязі до пам'ятника Т.Г. Шевченко о 10.00. Звідти учасники рухатимуться до Аркадії по трасі здоров'я. На своєму шляху вони будуть збирати пластик і всякого роду дрібне сміття в сміттєві пакети.

Фініш буде в Аркадії і там всіх учасників чекає приємний сюрприз: фірмові піци з бездріжджового тіста від бренд-шефа SMILEFOOD Юрія Ковриженко.

Давайте влаштуємо свято для нашого міста. Беріть друзів, колег і просто гарний настрій.

Чекаємо вас на 28 березня о 10.00 біля пам'ятника Т.Г. Шевченко.

Всі деталі за посиланням - https://www.facebook.com/events/1403569166651359/

Якщо залишилися питання - заповніть форму і ми вам передзвонимо - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTX4JRMJa_jFaLmJDxdrS_OLjA1B8TJnwyv-LjzD_kGvIlig/viewform?usp=sf_link

Довідково

В 2021 році онлайн-ресторан SMILEFOOD почав використовувати тільки біорозкладні крохмальні пакети.

З лютого 2021 року бренд-шефом SMILEFOOD став Юрій Ковриженко, який розробив меню від шефа для онлайн-ресторану. У квітні поточного року на сайті компанії вийде нове весняне меню від Юрія Ковриженко.


← Повернутися до списку новин
viber_for_site.png Telegramm.png zvonok.svg oprosnik.svg